[ad_1]
مواد لازم برای چهار نفر:
فلفل دلمهای و پیاز خلالشده | از هر کدام یک عدد |
قارچ حلقه شده | ۲۰ عدد |
آبلیمو | ۱/۴ پیمانه |
تخم مرغ | یک عدد |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق غذاخوری |
عصاره مرغ | یک عدد |
آب | یک و نیم پیمانه |
روغن | به میزان لازم |
روش آماده کردن:
قارچ ها را در تابه ریخته و آبلیمو را بیافزایید. در تابه را ببندید تا آب میان بافتی قارچ خارج و خشک شود. سپس مقدار کمی روغن بیافزایید تا قارچ تفت بخورد.
در تابه ای دیگر فلفل دلمه ای را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس پیاز را اضافه نموده و بگذارید با هم تفت بخورد. رب، آب و عصاره مرغ را افزوده تا جوش بیاید. در این زمان قارچ را بیافزایید و با در بسته ۳۰ دقیقه بگذارید تا جا بیفتد و بعد تخممرغ را اضافه نموده و مرتب هم بزنید تا تخممرغ در یک جا سفت نشود و پس از سه دقیقه خورش آماده سرو است. این غذا را میتوان با برنج و نان سرو نمود.
منبع : ashpazi.blog.ir
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها