[ad_1]
پخت مرغ در فر خوش طعم
روش های آماده کردن مرغ در فر
سینه مرغ پخته شده آبدار
مواد لازم برای پخت سینه مرغ آبدار در فر:
شکر قهوه ای | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
پونه کوهی خشک (یا آویشن ، جعفری ، رزماری) | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر | نصف قاشق چایخوری |
پودر پیاز | نصف قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه | یک چهارم قاشق چایخوری |
پودر چیلی | ۱ قاشق چایخوری |
مرغ بزرگ | ۴ سینه (هر کدام ۲۰۰ گرم) |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
اختیاری :
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر رنده شده | ۲ حبه |
جعفری خرد شده تازه | ۲ قاشق چایخوری |
روش آماده کردن مرغ تکه ای در فر :
فر را با دمای ۳۹۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم نمایید.
با استفاده از استیک کوب قسمت های ضخیم مرغ را بکوبید تا قطر آن ۱/۵ تا ۲ سانتیمتر شود. همه ی قسمت های مرغ می بایست یکسان باشد. اگر سینه ی مرغ شما ضخیم است آن را نازک نمایید و دیگر لازم به کوبیدن نیست. اگر قطر فیله های شما یکسان باشد. پخت آن ها هم به صورت یکسان می گردد.
داخل ظرفی شکر، پاپریکا، پونه کوهی، نمک، پودرهای سیر و پیاز، فلفل و چیلی را ترکیب نمایید. داخل سینی فر را کاغذ فویل یا کاغذ روغنی قرار بدهید و مرغ را در چاشنی آماده شده قرار بدهید و آن ها را داخل سینی بگذارید. مقداری روغن روی آن ها اسپری نمایید و باز مقداری چاشنی بریزید. دقت نمایید همه ی قسمت ها را کاملا یکدست بریزید.
سپس مرغ را داخل فر از قبل گرم شده قرار بدهید و به زمان ۳۰ دقیقه یا زیادتر اجازه بدهید بپزند. زمان پخت بستگی به فر شما دارد. زمان آن کمتر یا زیادتر می گردد. پس از پخت مرغ، فویل یا کاغذ روغنی را بردارید و مرغ را داخل سینی بگذارید و چند دقیقه شعله ی فر را زیاد نمایید تا زیر آن سرخ شود و بعد گریل روی فر را روشن نمایید تا روی مرغ شما هم طلایی و ترد شود.
ظرف را از فر خارج نمایید، مرغ را به بشقاب های سرو منتقل نموده و قبل از سرو ۵ دقیقه بگذارید استراحت نماید.
مرحله اختیاری :
در زمانی که مرغ در فر است، کره را در یک تابه کوچک ذوب نمایید. و سیر رنده شده را در آن تفت بدهید تا معطر شود (۳۰ ثانیه)، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. جعفری را هم بیافزایید و هم بزنید، سپس مخلوط کره را در آب (روغن) مرغ ها که داخل فویل جمع شدند بریزید، خوب هم بزنید تا همه مزه ها با هم ترکیب شوند.
سپس موقع سرو آب مرغ داخل سینی فرو یا سس آماده شده را روی مرغ ها بریزید و با جعفری تازه تزیین نمایید.
این دستور را میتوان با فیله های ران (بدون پوست و استخوان) هم آماده کردن نمایید. دستورالعمل را دنبال نمایید اما برای ران های کوچک / متوسط به زمان ۲۵ دقیقه و برای ران های بزرگتر ۳۰ دقیقه بپزید. (مطب پیشنهادی: روش آماده کردن مرغ با سس بشامل )
ارزش غذایی سینه مرغ آبدار در فر :
کالری | ۱۶۶ کیلوکالری |
کربوهیدرات ها | ۱ گرم |
پروتئین | ۲۴ گرم |
چربی | ۷ گرم |
چربی اشباع شده | ۱ گرم |
کلسترول | ۷۲ میلی گرم |
سدیم | ۷۱۳ میلی گرم |
پتاسیم | ۴۳۵ میلی گرم |
فیبر | ۱ گرم |
شکر | ۱ گرم |
ویتامین C | ۱ میلی گرم |
کلسیم | ۱۴ میلی گرم |
آهن | ۱ میلی گرم |
سینه های مرغ پخته شده ساده :
روش آماده کردن مرغ داخل فر
این دستور پخت مرغ در فر آبدار است و خیلی لطیف و خوش طعم می گردد. قادر هستید این دستور پخت مرغ در فر را آزمون نمایید.
مواد لازم سینه مرغ پخته شده :
سینه مرغ بدون پوست | ۴ عدد |
کره ذوب شده یا روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک کوشر | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
پودر سیر | نصف قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا (در صورت تمایل دودی) | نصف قاشق چایخوری |
روش آماده کردن مرغ در فر :
سینه های مرغ را به قطر های یکسان برش بزنید و داخل کاسه ای حدود ۱ لیتر آب گرم بریزید . یک چهارم فنجان نمک کوشر به آن بیافزایید و مخلوط نمایید تا نمک در آب حل شود. سپس مرغ ها را داخل آب نمک قرار بدهید. اجازه بدهید ۱۵ دقیقه داخل آن بمانند. حتی قادر هستید روی کاسه را بپوشانید و تا ۶ ساعت در یخچال قرار بدهید. بعد از آن سینه های مرغ را از آب نمک خارج نمایید، آن ها را با آب سرد بشویید.
سپس آن ها را با حوله های کاغذی خشک نمایید. (با این حال، اگر سینه های مرغی که خریداری نموده اید قبلاً در محلول نمک قرار گرفته اند، از این مرحله صرف نظر نمایید).
فر را گرم نمایید. فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم نمایید. سینه های مرغ را به صورت جدا جدا داخل سینی فر یا طرف های مخصوص فر قرار بدهید. با برس دو طرف مرغ را کره ی ذوب شده یا روغن زیتون بزنید.
در یک کاسه ی کوچک، نمک، فلفل، پودرسیر و فلفل قرمز را بریزید و خوب مخلوط نمایید. سپس به صورت مساوی از این مخلوط دو طرف مرغ بپاشید.
آن را داخل فر قرار بدهید و به زمان ۱۵-۱۸ دقیقه بپزید. یا تا زمانی که مرغ پخته شود و دیگر صورتی نباشد. زمان پخت به قطر سینه های مرغ و شدت گرمای فر شما بستگی دارد، بر این اساس توصیه می کنم از دماسنج مخصوص پخت و پز استفاده نمایید تا بدانید دقیقاً چه زمانی پخته شده است. دمای ضخیم ترین قسمت سینه، می بایست ۱۶۵ درجه فارنهایت باشد. (یا اگر می خواهید مرغ روی آن کمی قهوه ای و ترد شود، قادر هستید مرغ را برای ۳ تا ۵ دقیقه آخر زیاد برگردانید و مرغ را سرخ نمایید تا پخته شود و روی آن طلایی شود. به مرغ نگاه نمایید تا بیش از حد پخته نشود و یا نسوزد.)
به مرغ پخته شده استراحت بدهید. سپس آن را از فر خارج نمایید، مرغ را به بشقابی پاکیزه منتقل نمایید و با ورق آلومینیوم به صورت مخروط یا چادر شل روی بشقاب قرار بدهید. اجازه دهید مرغ به همین صورت حداقل ۵-۱۰ دقیقه استراحت نماید.
آن را به صورت گرم سرو نمایید. این مرغ را قادر هستید به زمان ۳ روز در ظرف های درب دار محکم در یخچال یا تا ۳ ماه در فریزر منجمد نمایید.
روش آماده کردن مرغ تکه ای در توستر:
روش ی پختن مرغ در فر و توستر
مواد لازم برای پخت مرغ در توستر :
تکه های مرغ | ۴ عدد |
ادویه | به مقدار لازم |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد بزرگ |
هویج | ۱ عدد بزرگ |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
آب لیموترش | نصف استکان |
روغن یا کره | به مقدار لازم |
زعفران | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش آماده کردن مرغ در ظرف پیرکس در فر :
مرغ های تکه شده را داخل ظروف نشکن مثل پیرکس قرار بدهید. دقت نمایید گوشت های مرغ را ابتدا به سمت بالا باشند. سپس روی آن را پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده و هویج خرد شده را بریزید. سپس ادویه های مخصوص و آبلیمو و زعفران و کره یا روغن را مخلوط نمایید و روی مرغ ها بریزید و روی آن را فویل بکشید و اجازه بدهید چند ساعت داخل یخچال بماند. سپس آن را از یخچال خارج نمایید و روی فویل را چند سوراخ بزنید، اجازه بدهید مدتی بیرون باشد تا ظرف شما با محیط هم دما شود.
اگر بلافاصله داخل توستر یا فر بگذارید ظرف شما می شکند. پس از گذشت زمان مناسب توستر را روشن نمایید و روی دمای ۱۸۰ درجه دمای بالا و پایین قرار بدهید و زمان آن را ۵۰-۶۰ دقیقه بگذارید. بعد از پخت مرغ، فویل را از روی ظرف بردارید. و باز داخل توستر بگذارید و زیر آن را روشن نمایید تا آب آن کشیده شود و زیر آن سرخ شود. سپس بالای آن را روشن نمایید تا روی آن هم سرخ شود. سپس آن را با برنج و یا نان میل نمایید.
نکاتی برای آماده کردن ی مرغ در توستر و فر
نکاتی برای آماده کردن ی مرغ داخل توستر :
• در صورت تمایل قادر هستید سسی با رب گوجه آماده کردن نمایید، به این صورت که مقداری روغن داخل قابلمه ای بریزید، سپس مقداری رب گوجه فرنگی بیافزایید اجازه بدهید کمی سرخ شود و رب رنگ بیاندازد. بعد آبلیمو و زعفران و نمک و فلفل سیاه و مقداری آب به آن بیافزایید و روی مرغ بریزید و روی آن فویل بکشید و داخل توستر و یا فر قرار بدهید. در این صورت پس از کمی پختن مرغ را زیر و رو نمایید و بار مقداری سس را روی آن بریزید و باز فویل بکشید و اجازه بدهید داخل فر بپزد.
• برای رژیمی شدن این غذا آن را با روغن زیتون بپزید.
• اگر به زمان زیادتری نیاز دارید برای پخت، اجازه بدهید زیادتر بپزد.
• اگر مرغ را آب دار دوست دارید مرحله ی آخر، گریل زیر را روشن ننماییدو فقط روی آن را روشن نمایید تا کمی سرخ شود.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها