روش آماده کردن پای لاک پشت بدون پخت


روش های درست کردن پای لاک پشت

روش آماده کردن پای لاک پشت بدون پخت

 

نکته هایی برای آماده کردن پای لاک پشت بدون پخت

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن پای لاک پشت آشنا می شوید. پای لاک پشت، دسری محبوب و کلاسیک است که به علت ظاهر منحصر به فرد و مزه لذیذش شناخته شده است. این دسر معمولا با پخت پوسته و مواد داخلی آماده کردن می‌شود، اما خوشبختانه می‌توانید بدون نیاز به فر نیز آن را فراهم کنید.

روش آماده کردن پای لاک پشت :

این دستور پای لاک پشت آسان یکی از دستور العمل های جدید بدون پخت مورد علاقه من است. این آسان است و خیلی خوب است. پوسته بیسکویت شکلاتی با فیلینگ پنیر خامه ای کاراملی کرکی – و رویه ها. آهای تاپینگ های باشکوه کارامل شور، سس شکلات، گردوی ترد و خامه برگه گرفته؟ این دستور غذایی کمی رویایی است و به شتاب تبدیل به یکی از دسرهای مورد علاقه شما خواهد شد.

 

مواد لازم برای پای لاک پشت :

 کوکی Oreo۳۰ عدد 
کره بدون نمک (ذوب شده)  ۵ قاشق غذاخوری

 

فیلینگ پای کاراملی :

 پنیر خامه ای (دمای اتاق)۱۶ اونس
 پودر قند۱ فنجان 
عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری 
کارامل  ½ فنجان
 خامه برگه گرفته خنک۸ اونس

 

تاپینگ خامه برگه گرفته :

 خامه سنگین ۱ و ½ فنجان
 پودر قند ¼ فنجان
عصاره وانیل  ۱ قاشق چایخوری

 

تاپینگ های اضافی :

 شربت شکلات ¼ فنجان
 سس کارامل ¼ فنجان
گردو خرد شده  ¼ فنجان

 

روش آماده کردن پای لاک پشت :

برای آماده کردن پای لاک پشت ابتدا، کوکی‌های اورئو را به غذاساز بیافزایید و مخلوط نمایید تا خرده‌های ریز نرمی به‌دست آید. کره را به آرامی داخل آن بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط شبیه ماسه خیس شود. خرده های اورئو را به یک تابه فنری بیافزایید و کف و کناره های تابه را فشار دهید. در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

 

فیلینگ را درست نمایید. پنیر خامه ای نرم شده و پودر قند را در کاسه یک همزن ایستاده مجهز به ضمیمه پدال ترکیب نمایید. با شتاب متوسط ​​۱-۲ دقیقه بزنید و به تدریج شتاب را به متوسط ​​افزایش دهید تا یکدست شود. عصاره وانیل را بیافزایید و در کارامل نمک بریزید. کناره های کاسه را بکشید و یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.

 

تا زمانی که یکدست شود، با یک کاردک لاستیکی آن را به هم بزنید. فیلینگ کاراملی خامه ای را روی کوکی اورئو بریزید. به زمان حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید، خوبتر است به زمان یک شب (۸ ساعت) در یخچال قرار بدهید.

 

زمانی که آماده ی سرو شد، رویه خامه برگه گرفته را درست نمایید. خامه سفت سرد را در یک کاسه با همزن بزنید و پودر قند را بیافزایید. آنقدر بزنید تا قله های سفت تشکیل شود.

روی پای کارامل و سس شکلات بریزید. سپس خامه برگه گرفته را با قیف روی آن قرار بدهید و با گردوی خرد شده تزیین نمایید.

 

برای تزیین قادر هستید از میوه ها نیز استفاده نمایید.

 

مراحل تهیه پای لاک پشت

نکته هایی برای آماده کردن پای لاک پشت

 

تغییرها :

کوکی oreo ندارید؟ مشکلی نیست! به جای آن از کراکر گراهام استفاده نمایید و کراست کراکر گراهام درست نمایید. و یا حتت از بیسکویت کره ای استفاده نمایید.

 

اگر مایه خنک ندارید قادر هستید از خامه غلیظ استفاده نمایید. به سادگی ۱ فنجان خامه غلیظ را بزنید تا قله های سفت شکل بگیرد و در مخلوط پنیر خامه ای بریزید.

 

بدون گلوتن – از کوکی‌های oreo بدون گلوتن برای لایه زیرین (پوسته) استفاده نمایید. فیلینگ بدون گلوتن است.

 

وگان – از پنیر خامه ای وگان و کارامل گیاهی، کره و خامه برگه گرفته خنک در مقادیر دقیق ذکر شده در کارت دستور استفاده نمایید.

 

طرز تهیه پای لاک پشت به صورت مرحله ای

مراحل آماده کردن پای لاک پشت

 

نکاتی برای آماده کردن پای لاک پشت :

• از قالب کمربنددار بر خلاف قالب پای استفاده نمایید. من این دستور را چندین بار آزمایش نموده‌ام و پوسته اورئو در یک قالب کمربنددار خوبتر از یک تابه پای بسته می‌شود. برش آن نیز راحت تر است!

 

• تا زمانی که آماده سرو شود در یخچال قرار دهید. این کیک خوبتر است سرد سرو شود.

 

• از کارامل خنک شده بر خلاف کارامل داغ استفاده نمایید تا بدون ذوب شدن مواد، پر شود.

 

سوالات متداول پای لاک پشت :

کیک پای لاک پشت چه طعمی دارد؟

پای لاک پشت دارای یک فیلینگ کاراملی صاف و غنی با پوسته کوکی اورئو شکلاتی است و روی آن شربت شکلات، کارامل و خامه زده شده است.

 

روش نگهداشتن پای لاک پشت به چه صورت است؟

پای لاک پشت تا ۵ روز در یخچال خوب است. روی آن را با پلاستیک یا فویل آلومینیومی بپوشانید و در یخچال نگهداشتن نمایید.

 

آیا پای لاک پشت می بایست در یخچال قرار داده شود؟

بله، پای لاک پشت می بایست در یخچال نگهداشتن شود. خوبتر است سرد سرو شود و در یخچال نگهداشتن شود.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها