
روش آماده کردن قندهای مزه دار و رنگی، طعمی دلنشین برای پذیرایی
روش درست کردن انواع قندهای رنگی و مزه دار
این قندها برای پذیرایی از خواستگار و مراسمات مثل بله برون، تولد و حتی مهمانی های معمولی و … عالی است. خیلی راحت آماده می گردد. از پذیرایی مهمان ها با آن و خوردن آن لذت ببرید. پیشنهاد می کنم حتما آن را درست نمایید.
روش آماده کردن قند گل سرخ :

روش آماده کردن قند گل سرخ
مواد لازم برای قند گل سرخ :
گل سرخ | یک پیمانه |
شکر | یک پیمانه |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن قند گل محمدی :
به آسانی قادر هستید قند مزه دار را خودتان درست نمایید و از خوردن آن لذت ببرید.
ابتدا گلبرگ گل سرخ را داخل خرد کن، یا غذاساز پودر نمایید و بعد شکر را به آن بیافزایید و در حد مخلوط شدن، مخلوط نمایید کافی است شکر نباید پودر شود.
حالا گلاب را اضافه و چند پالس بزنید تا مخلوط شوند و حالت شنی پیدا نماید. دقت نمایید زیاد مخلوط نکنید.
داخل قالب حبه قند را، از مواد پر نمایید و آن را خوب فشار بدهید تا جاهای خالی داخل آن به خوبی پر شود.
این کار را در دو مرحله انجام بدهید و هر بار خوب مواد را فشرده نماید. پس از پر شدن قالب روی آن را کاردک بکشید تا سطح آن صاف و پاکیزه شود. سپس کمی گلاب روی سطح قندها اسپری نمایید.
به زمان یک روز در فضای محیط قرار بدهید تا قند ها کاملا خشک شوند. در پایان آن ها را از قالب جدا نمایید.
و این چنین به زیبایی و سادگی قندهای مزه دار دست ساز خواهید داشت.
نکته :
• برای آماده کردن ی این قندها قادر هستید میزان گل محمدی را کمتر از شکر بریزید. این کاملا سلیقه ای است.
• برای آماده کردن قند گل سرخ، از قالب های سیلیکونی استفاده نمایید که خیلی راحت آن ها را از قالب خارج نمایید.
• قادر هستید از قالب های طرح دار زیبا نیز استفاده نمایید.
• این قندها را قادر هستید با هر مزه دیگری آماده کردن نمایید، مثل : هل، زنجبیل، دارچین و … .
روش آماده کردن قندهای رنگی :

آموزش آماده کردن قندهای مزه دار
مواد لازم :
شکر | ۱ پیمانه |
آب | ۱/۲ پیمانه |
رنگ خوراکی دلخواه | به مقدار لازم |
اسانس یا پودر مزه دهنده دلخواه | به مقدار لازم |
مراحل آماده کردن قندهای رنگی و مزه دار :
شکر و آب را در قابلمهای مخلوط نمایید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط را به طور پیوسته هم بزنید تا شکر حل شود و شربتی روان ایجاد شود. شربت را از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود.
رنگ خوراکی و اسانس یا پودر مزه دهنده دلخواه را به شربت بیافزایید و هم بزنید تا مخلوط شوند. شربت را در قالبهای سیلیکونی بریزید. قالبها را به زمان ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا قندها سفت شوند. قندها را از قالبها خارج نمایید و در ظرف دربسته در جای خشک و خنک نگهداشتن نمایید.
روش دیگر برای آماده کردن قندهای رنگی :

روش درست کردن قندهای رنگی
مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و اجازه بدهید آب بجوشد. سپس شکر و یا قند را به آن بیافزایید و اجازه بدهید داخل آب حل شوند. مخلوط شما می بایست حالت خمیری پیدا نماید. اگر رقیق تر بود مقداری شکر و یا قند به آن بیافزایید. اگر خیلی غلیظ بود مقدار کمی آب به آن بیافزایید. زمانی که حل شدند، مقداری از رنگ خوراکی دلخواه خود را به آن بیافزایید و مخلوط نمایید. سپس اجازه بدهید کمی خنک شوند و سپس آن را داخل قالب های سیلیکونی مخصوص بریزید.
نکته :
• برای مزه دار کردن قندها میتوانید از اسانسهای مختلف مثل اسانس نعناع، اسانس پرتقال و اسانس لیمو نیز استفاده نمایید.
• اگر قالب ندارید قادر هستید کف یک سینی را سلفون بکشید. و بعد مواد کمی خنک شده را داخل آن بریزید و با کاردک صاف نمایید و زمانی که کمی خودش را گرفت به شکل دلخواه برش بزنید.
• برای رنگ ها، قادر هستید از رنگ های خوراکی استفاده نمایید. به عنوان مثال از رنگ سبز از سبزیجات مثل اسفناج و … استفاده نمایید. برای رنگ زرد از زعفران استفاده نمایید. برای رنگ قرمز از توت و شاتوت و … استفاده نمایید.
• اگر قندها را در ظرف دربسته نگهداشتن نمایید، برای زمان طولانی تری تازه میمثل.
آخرین دیدگاهها