روش درست کردن رول سوئیسی
آموزش مرحله ای درست کردن رولت سوئیسی
روش آماده کردن رول سوئیسی سبک و مرطوب
اگر در پی یک دستور رول سوئیسی هستید که به سبکی ابر، مرطوب و به معنای واقعی واژه در دهان شما ذوب شود، پس این دستور درست است!
این احتمالا یکی از مغرورترین دستور العمل های من تا به امروز است. یک اسفنج فوق العاده نرم با مربای تمشک خانگی و خامه برگه گرفته پر شده است – ترکیبی از مزه که خیلی دلپذیر است!
مواد لازم برای رول سوئیسی :
آرد همه منظوره | ⅔ فنجان (80 گرم) |
نشاسته ذرت (آرد ذرت) | ¼ فنجان (30 گرم) |
بکینگ پودر | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
شیر پر چرب، به دمای اتاق | 3 قاشق غذاخوری (45 گرم) |
روغن گیاهی بدون مزه مثل کانولا | 3 قاشق غذاخوری (45 گرم) |
تخم مرغ | 6 عدد بزرگ |
آب گرم نه جوش | 1 قاشق غذاخوری |
شکر گرانول سفید (برای مخلوط زرده تخم مرغ) | ⅓ فنجان (66 گرم) |
اسانس/عصاره وانیل | 2 قاشق چایخوری |
شکر گرانول سفید (برای سفیده تخم مرغ) | ½ فنجان (100 گرم) |
روغن نباتی بدون مزه برای چرب کردن کاغذ روغنی | 1 قاشق چایخوری |
مربا تمشک | به مقدار لازم |
خامه برگه گرفته :
خامه سرد، حداقل درصد چربی 34٪ | ¾ فنجان (400 گرم) |
* پودر قند | 2 قاشق غذاخوری |
اسانس/عصاره وانیل | ½ قاشق چایخوری |
* پودر قند – همچنین به عنوان شکر پودری یا قنادی شناخته می گردد.
روش آماده کردن رول سوئیسی :
فر را روی 170 درجه سانتیگراد (340 درجه فارنهایت) با فن روشن/حالت همرفت گرم نمایید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک کاسه آرد، نشاسته ذرت، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط نمایید. با استفاده از لیسک یا چنگال به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شوند (هنوز نیازی به الک کردن آن نیست). فعلا کنار بگذارید.
در یک کاسه کوچک شیر و روغن را با هم مخلوط نمایید. آن را مخلوط نمایید و سپس فعلاً کنار بگذارید.
سپس زرده و سفیده را از تخم مرغ جدا نمایید. اطمینان حاصل نمایید که زرده تخم مرغ وارد سفیده تخم مرغ نمی شود. کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، 1 قاشق غذاخوری آب گرم و یک ⅓ فنجان (66 گرم) شکر سفید (قسمتی از شکر که برای زرده تخم مرغ در نظر گرفته شده) بیافزایید و مخلوط نمایید تا شکر در آب آغشته شود. سپس 6 عدد زرده تخم مرغ و وانیل را بیافزایید و با همزن دستی یا ایستاده با شتاب متوسط هم بزنید تا مخلوط غلیظ و رنگ پریده شود. می بایست بتوانید با آن نوارهایی ایجاد نمایید که برای چند ثانیه روی مخلوط بنشینند و دوباره جذب شوند. این تقریباً 5 دقیقه طول می کشد اما بسته به همزن شما متفاوت است. بعد از تمام کردن فعلا کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ دیگر 6 عدد سفیده تخم مرغ را بیافزایید. با استفاده از همزن به زمان 30 ثانیه هم بزنید تا کف نماید و سپس به تدریج ½ فنجان (100 گرم) شکر سفید را در حالی که مدام هم می زنید بیافزایید. بعد از مخلوط شدن شکر، به هم زدن ادامه دهید تا به اوج نرمی برسید. این می بایست حدود 7 دقیقه طول بکشد، اما بسته به همزن شما متفاوت است. ما قله های سفت نمی خواهیم، بر این اساس به بررسی سفیده های تخم مرغ ادامه دهید تا مطمئن شوید که بیش از حد هم زده نشده اند.
نیمی از سفیده تخم مرغ زده شده را به مخلوط زرده تخم مرغ خود بیافزایید و با استفاده از کاردک به آرامی هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. همانطور که می خواهیم سعی کنیم تا حد امکان هوا را در خمیر نگه داریم به آرامی تا نمایید. در مرحله بعد مواد خشک را داخل کاسه الک نموده و تا زمانی که کاملا مخلوط شوند، هم بزنید. بعد از تمام کردن، سفیده های باقی مانده را به آن بیافزایید و تا زمانی که کاملا مخلوط شوند، به آرامی هم بزنید.
برای تمام کردن کار، مخلوط شیر/روغن را به آن بیافزایید و تا زمانی که کاملاً ترکیب شوند، هم بزنید. بعد از تمام کردن مخلوط شما می بایست غلیظ و روان باشد.
خمیر را به طور مساوی در سینی فر مسطح شده پخش نمایید و با استفاده از کاردک افست (یا هر چیزی که لبه مستقیم دارد)، خمیر را تا حد امکان صاف نمایید. بعد از تمام کردن، سینی را تکان دهید تا خمیر یکدست شود و سپس سینی را چند بار روی پیشخوان بیندازید تا حباب های بزرگ هوا از بین برود. من هم دوست دارم با دستانم چند ضربه به کف سینی بزنم.
به زمان 18 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود و هنگامی روی آن را یه آرامی فشار دادید، به آرامی به عقب بازگردد. اجازه دهید به زمان 15 دقیقه در سینی خنک شود.
روش پخت رولت سوئیسی
در حین خنک شدن، مقداری کاغذ پخت فراهم کنید که از آن برای رول کردن رول سوئیسی استفاده می نماییم. اگر کاغذ پخت شما به اندازه کافی بزرگ نیست، دو ورق را روی هم قرار دهید. کاغذ پخت را به آرامی با مقداری روغن نباتی بدون مزه (من از روغن کانولا استفاده کردم) چرب نمایید، به مقدار خیلی کم روغن نیاز دارید.
پس از 15 دقیقه، یک چاقو را در امتداد لبههای کیک اسفنج که به سینی فر چسباندهاید، بکشید تا کیک اسفنجی آزاد شود و سپس کیک اسفنجی را روی کاغذ پخت رول نمایید (سمت طلایی به سمت پایین).
کیک اسفنجی را در حالی که هنوز کمی گرم است، با کاغذ شیرینی پزی رول نمایید. کنار بگذارید تا خنک شود (بعداً دوباره آن را باز می نماییم).
نکته هایی برای آماده کردن رول سوئیسی
روش آماده کردن فیلینگ مربای تمشک :
در حالی که کیک اسفنجی در حال پخت است، مربای تمشک را فراهم کنید. اگر مربا داغ است بعد از تمام کردن، مربا را روی یک نعلبکی مسطح بریزید و آن را مسطح نمایید تا سریعتر خنک شود. همچنین میتوانید آن را در یخچال قرار دهید تا فرآیند را تسریع نماید، اما موقع پخش آن روی رول سوئیسی می بایست به دمای اتاق باشد، بر این اساس مطمئن شوید که خیلی سرد نشود. اگر مربا را از قبل آماده کردن و در یخچال قرار داده اید. آن را از قبل از یخچال خارج نمایید و اجازه بدهید به دمای محیط برسد.
روش آماده کردن خامه برگه گرفته :
10 دقیقه قبل از مونتاژ رول سوئیسی خامه را هم بزنید.
در یک کاسه بزرگ خامه، پودر قند و وانیل را بیافزایید. با شتاب متوسط هم بزنید تا به قله های سفت برسید. مواظب باشید خامه را زیاد نزنید، پس زمانی که آغاز به غلیظ شدن نمود، آن را به دقت زیر نظر داشته باشید.
مونتاژ رولت سوئیسی :
هنگامی رول سوئیسی خنک شد، آن را به آرامی باز نمایید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، لبه های کوتاه را با یک زاویه جدا نمایید.
یک لایه نازک از مربای تمشک خنک شده را روی کیک اسفنجی بمالید.
روش آماده کردن سوئیسی ساده
سپس یک لایه از خامه را روی اسفنج بمالید، یک شکاف کوچک در یکی از انتهای کوتاه کیک اسفنج باقی بگذارید، فقط آن را با یک لایه خیلی نازک خامه بپوشانید.
روش آماده کردن رولت سوئیسی
برای رول کردن، لبه اسفنج را (یعنی برعکس انتها با لایه نازک خامه برگه گرفته) با کاغذ پخت بلند نمایید و لبه بالایی کیک اسفنجی را داخل خامه فشار دهید تا یک رول سفت اولیه ایجاد شود. سپس با استفاده از کاغذ پخت، کیک اسفنجی را تا زمانی که به انتهای آن برسید ادامه دهید.
میخواهید در حین غلتاندن به آرامی فشار دهید تا یک رول سفت داشته باشید، اما زیاد فشار ندهید در غیر این صورت شاید مقدار بسیاری از خامه را خارج نمایید.
هنگامی که به انتها رسیدید، رول را با نگه داشتن ورق پایینی کاغذ پخت سفت نمایید و سپس با استفاده از لبه بلند چاقو یا کاردک تنظیم شده، ورق بالای کاغذ پخت را به پایین رول سوئیسی فشار دهید.
مراحل درست کردن رولت سوئیسی
قبل از برش دادن به زمان 1 ساعت در یخچال بگذارید. بعد از آماده شدن، یک تکه کوچک از هر لبه برش دهید تا یک رول سوئیسی پاکیزه و فوق العاده آشکار شود و از خوردن آن لذت ببرید!
مهم : برای دقت، توصیه میکنم از اندازهگیریهای گرم ارائه شده استفاده نمایید، زیرا این مقادیر دقیقی هستند که من استفاده میکنم. اندازه گیری فنجان به عنوان تخمین (بر پایه اندازه گیری های فنجان ایالات متحده) ارائه می گردد تا برای کسانی که مقیاس ندارند آسان تر شود.
نکته :
• قادر هستید از پودر کاکائو شیرین نشده برای آماده کردن این رولت استفاده نمایید. در این صورت به همان اندازه پودر کاکائو از آرد کم نمایید.
• قادر هستید از میوه های خرد شده مثل توت فرنگی، تمشک و … برای وسط رولت استفاده نمایید.
روش آماده کردن رولت سوئیسی
سوالات متداول برای آماده کردن رولت سوئیسی :
برای چه کیک من ترک خورد؟
اگر کیک بیش از حد پخته شود، شاید هنگامی آن را رول می نمایید، ترک بخورد. کیک خشک زیادتر مستعد ترک خوردن است. صبر بیش از حد برای چرخاندن کیک نیز منجر به ترک خوردن می گردد. با این حال، اگر کیک ترک بخورد، چیز مهمی نیست. قادر هستید از گاناش شکلاتی برای تزیین آن استفاده نمایید، زیرا گاناش شکلاتی هر شکافی را می پوشاند!
اگر کاغذ روغنی به کیک چسبیده بود چه کار کنیم؟
اگر کیک به کاغذ روغنی روی ورقه پخت شما چسبیده باشد، شاید کیک شما نیاز به پخت زیادتری داشته باشد. سطح کیک می بایست خشک شود و هنگامی به آرامی فشار داده می گردد، به حالت فنر برگردد.
کیک رولی را چطور نگهداشتن کنم؟
قادر هستید آن را تا 3 روز در ظروف درب دار و در یخچال نگهداشتن نمایید. قرار دادن آن در ظرف در بسته از خشک شدن کیک پیشگیری می نماید.
آیا قادر هستم این کیک را فریز کنم؟
بله، این دستور رول سوئیسی به خوبی منجمد می گردد! در پلاستیک و یک لایه فویل بپیچید و سپس تا سه ماه در حالت یخ زده نگهداشتن نمایید. قبل از سرو، یک شب در یخچال یخ زدایی نمایید.
آخرین دیدگاهها