لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن دسر سارای سارماسی، دسر ترکیه ای خوش طعم


طرز تهیه دسرهای خامه ای

روش آماده کردن دسر سارای سارماسی، دسر ترکیه ای خوش طعم

 

روش آماده کردن دسر سارای سارماسی

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن دسر سارای سارماسی آشنا می شوید. دسر سارای سارماسی، یکی از دسرهای خوش طعم ی ترکیه ای است که به آسانی و بدون نیاز به فر آماده کردن می گردد. اگر عاشق شیرینی خامه ای و نارگیل هستید به شما آن را پیشنهاد می کنم.

روش درست کردن دسر سارای سارماسی :

دسر سارای سارماسی، یا ترکی رولز یک خمیر رول شده شیری با خامه برگه گرفته، نارگیل و آجیل خشک است که به آسانی و بدون استفاده از فر آماده کردن می گردد. یک دسر ترکی خیلی خوش طعم برای هر مناسبتی، شما قادر هستید آن را به آسانی در منزل آماده کردن نمایید و خوردن آن لذت ببرید. پیشنهاد می کنم یک بار آن را آماده کردن نمایید چون عاشق آن می شوید.

 

مواد لازم برای دسر سارای سارماسی :

پودر نارگیل دو لیوان
شیر 1 لیتر 
 شکر 200 گرم
 آرد قنادی 120 گرم
 کره 70 گرم
 وانیل  یک قاشق چایخوری‌
خامه قنادی500 گرم

 

روش آماده کردن دسر سارای سارماسی نارگیلی :

ابتدا کف قالب فر 30*40 سانتی‌متری را کره بمالید. و روی آن را با پلاستیک بپوشانید.

سپس روی آن را کاملا با پودر نارگیل بپوشانید. اطمینان حاصل نمایید که به طور یکنواخت پخش شده باشد و قطر آن یکسان باشد.

 

نکاتی برای تهیه دسر سارای سارماسی

مراحل آماده کردن دسر سارای سارماسی به صورت تصویری

 

در این مرحله شیر، شکر و اسانس وانیل را با هم مخلوط نمایید. سپس آرد را با الک کردن به مواد بیافزایید و خوب مخلوط نمایید.

 

روی حرارت متوسط ​​هم بزنید مراقب باشید که ته نگیرد و نسوزد. زمانی که مواد خامه ای آغاز به جوشیدن نمود، حرارت را کم نمایید.

 

کره را بیافزایید و بجوشانید تا سس خامه ای غلیظ شود. آن را بجوشانید تا مثل فرنی غلیظ شود.

 

سس خامه ای را قبل از ریختن در تابه خنک نمایید. هنگامی خنک شد سس خامه ای را به آرامی روی نارگیل ها بریزید. مراقب باشید که پودر نارگیل از بین نرود. آن را با کاردک صاف نمایید تا قطر آن به طور یکنواخت پخش شود. آن را به زمان یک ساعت در یخچال نگه دارید.

 

بهترین روش پخت دسر سارای سارماسی

آمورش تصویری آماده کردن دسر سارای سارماسی

 

بعد از یک ساعت خامه برگه گرفته شیرین (خامه قنادی) را با شتاب زیاد بزنید.

 

طرز درست کردن دسرهای ترکیه ای

خامه قنادی را به خوبی هم بزنید تا برگه بگیرد

 

آنقدر هم بزنید تا خیلی سفت شود. خامه برگه گرفته را روی سس خامه ای سرد شده بمالید و آن را با کاردک کاملا صاف و یکدست نمایید.

 

شیوه درست کردن دسرهای ترکی

یک لایه نازک از خامه را روی مواد خمیری سرد شده بزنید

 

به زمان یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید. سپس آن را به برش های افقی و عمودی به اندازه های دلخواه برش بزنید.

 

مغزها را به قطعات خیلی کوچک خرد نمایید. قادر هستید به تعداد دلخواه از آجیل در نوع دلخواه استفاده نمایید. آجیل ها را روی وسط خامه بپاشید.

 

آمورش تصویری تهیه دسر سارای سارماسی

آن را 1 ساعت در یخچال قرار بدهید و پس از آن به برش های دلخواه برش بزنید.

 

به وسیله ی کاردک از جای برش به آرامی آن ها را رول نمایید، مراقب باشید پاره نشود. در پایان اگر قسمتی از آن پودر نارگیل ندارد آن ها را داخل پودر نارگیل بغلتانید تا تمام قسمت های رول شما آغشته به پودر نارگیل شود تا دسر شما به جایی نچسبد. در پایان روی آن را با پودر مغزیجات تزیین نمایید.

 

مراحل پخت دسر سارای سارماسی

پس از قرار دادن مغزهای پودر شده آن ها را به آرامی رول نمایید

 

دسر سارای سارماسی شما آماده است.

 

مراحل تهیه دسر سارای سارماسی به صورت تصویری

آن ها را داخل نارگیل بغلتانید و به شکل دلخواه تزیین نمایید.

 

نکته :

• اگر می خواهید دسرتان خیلی شیرین نشود به شما پیشنهاد می نماییم برای خامه قنادی نصف آن را پنیر ماسکارپونه بزنید و به خوبی با هم، هم بزنید.

 

• اگر پسته ندارید قادر هستید با هر مغز دیگری یا مغز تخمه کدو حلوایی خرد شده جایگزین نمایید و از خوردن آن لذت ببرید!

 

• قادر هستید به مواد خمیری آن مقداری پودر کاکائو و یا هر رنگ خوراکی بیافزایید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها