لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن دسر انبه به دو روش متفاوت، دسری دلچسب و خوش طعم


نحوه درست کردن دسر انبه

روش آماده کردن دسر انبه به دو روش متفاوت

 

متفاوت ترین روش های آماده کردن دسر انبه

در این نوشته از بیتوته، شما را با 2 دستور متفاوت دسر انبه آشنا می نماییم، شما قادر هستید آن ها را به آسانی در منزل آماده کردن نمایید و از خوردن آن ها لذت ببرید. با خوردن این دو دسر حتما عاشق آن ها خواهید شد.

این دسرهای انبه خوش طعم برای مهمانی ها، دورهمی ها و تولد خیلی مناسب است.

 

روش آماده کردن دسر انبه ی ژله ای :

 

مواد لازم:

 انبه 1 عدد بزرگ یا 2 تا متوسط
 پودر ژله انبه1 بسته 
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری 
آب جوش یک لیوان 
آب سردنصف لیوان
 پودر نارگیل برای آذینبه مقدار لازم 
توت فرنگی برای آذینبه مقدار لازم 
لیوان یکبار استفاده  4 عدد

 

* یک بسته پودر ژله انبه + یک لیوان آب‌جوش

* دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین + نصف لیوان آب سرد

 

روش آماده کردن دسر انبه :

برای آماده کردن این دسر انبه ابتدا پودر ژله را به روش بن ماری حل نمایید. پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل نمایید. سپس انبه ها را پوست بگیرید و گوشت آن را داخل مخلوط کن بریزید، ژله و ژلاتین بن ماری شده و بستنی را به آن بیافزایید و خوب میکس نمایید. قادر هستید از قالب های مورد علاقه ی خود استفاده نمایید و یا داخل لیوان های کاغذی یا یکبار استفاده بریزید و به زمان 3 ساعت داخل یخچال قرار بدهید.

 

پس از این زمان لیوان ها را پاره نمایید تا دسر را خارج نمایید و یا از داخل قالب های خود خارج نمایید. قادر هستید دسرهای داخل لیوان خود را به اندازه های دلخواه برش بزنید و داخل پودر نارگیل بغلتانید و روی آن را با میوه های دلخواه تزیین نمایید. و داخل یخچال قرار بدهید.

 

برای تزیین قادر هستید از آناناس، انبه، موز، انواع توت و  … استفاده نمایید.

 

روش درست کردن دسر خامه ای انبه :

روش درست کردن دسر انبه

روش آماده کردن دسر انبه لایه ای

 

مواد لازم :

انبه مکعبی خرد شده6-7 عدد
خامه برگه گرفته1 و نیم فنجان (375 میلی لیتر)
پودر قند3 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل1 قاشق چایخوری
بیسکویت / کوکی خرد شده½ فنجان (100 گرم)

 

روش آماده کردن دسر خامه ای انبه :

انبه های مکعبی شکل را داخل مخلوط کن بریزید و آن را روشن نمایید تا پوره شوند سپس آن را در ظرف مناسبی بریزید. داخل همزن تمیزی خامه، وانیل، شکر و نشاسته ذرت را بریزید و روشن نمایید و خوب بزنید تا خامه ای سفت آماده کردن شود.

 

سپس داخل ظرف سرو مورد نظر خود یک لایه از کوکی های خرد شده بریزید و یک لایه پوره انبه و بعد یک لایه خامه برگه گرفته بریزید. یک لایه دیگر از پوره انبه و در پایان یک لایه خامه برگه گرفته بریزید. روی آن را به سلیقه ی خود تزیین نمایید.

 

و در آخر از خوردن آن لذت ببرید.

 

نکاتی برای آماده کردن دسر انبه :

برای داشتن خوبترین مزه و شیرینی، انبه هایی را انتخاب نمایید که کاملاً رسیده باشند. آنها می بایست عطر دلپذیر و شیرینی داشته باشند.

 

با انواع انبه آزمایش نمایید

انواع مختلف انبه را کاوش نمایید تا به دسر خود تنوع دهید. هر گونه مزه، بافت و شیرینی منحصر به فرد خود را به ارمغان می آورد. انبه های آلفونسو، آتاولفو یا کنت را برای یک پیچ و تاب لذت بخش آزمون نمایید.

 

مواد را سرد نگه دارید

خامه برگه گرفته و دسر خود را سرد نگه دارید. خامه برگه گرفته را قبل از هم زدن در یخچال سرد نمایید تا بافتی پف دار داشته باشد و فنجان های دسر را قبل از پر کردن لایه ها در یخچال بگذارید.

 

انبه را کاملاً مخلوط نمایید

موقع پوره کردن حبه‌های انبه، اطمینان حاصل نمایید که آن‌ها تا زمانی که یکدست و کرم رنگ شوند، مخلوط شوند. این یک قوام مخملی ایجاد می نماید و مزه کلی را افزایش می دهد.

 

کمی لطافت بیافزایید

اگر از مزه ملایمی لذت می برید، مقدار کمی لیموترش یا آب لیمو را در پوره انبه بیافزایید. این یک مزه با تازگی اضافه می نماید که شیرینی را متعادل می نماید.

 

با تاپینگ ها خلاقیت به خرج دهید

در انتخاب تاپینگ ها خلاقیت به خرج دهید. برای لذت از مزه های زیادتر، بادام، برگ نعناع تازه یا حتی کمی سس کارامل بیافزایید.

 

خنک و تازه سرو نمایید

برای خوبترین مزه و ارائه، دسر انبه را خنک سرو نمایید. این یک تجربه با تازگی را تضمین می نماید و بافت دسر را حفظ می نماید. برای پیشگیری از ذوب شدن یا از بین رفتن بافت آن، آن را برای زمان طولانی در دمای اتاق قرار ندهید.

 

آن را از قبل آماده کردن نمایید

قادر هستید پوره انبه، خامه برگه گرفته و بیسکویت خرد شده را از قبل فراهم کنید. دسر را درست قبل از سرو بچینید تا متمایز بودن لایه ها حفظ شود و از خیس شدن بیسکویت ها پیشگیری شود.

 

روش های متفاوت تهیه دسر انبه

روش آماده کردن دسر انبه خامه ای

 

سوالات متداول :

آیا قادر هستم از انبه یخ زده برای این دسر استفاده کنم؟

بله، اگر انبه تازه در دسترس نیست، قادر هستید از انبه منجمد استفاده نمایید. قبل از اینکه به صورت پوره درآورید یخ آنها را آب نمایید. با این حال، انبه های تازه به طور کلی خوبترین مزه و بافت را ارائه می دهند.

 

چه زمان قادر هستم دسر انبه را نگهداشتن کنم؟

خوبتر است دسر انبه را در عرض 1 تا 2 روز بعد از مونتاژ استفاده نمایید تا تازگی مطلوبی داشته باشید. آن را ظرف در بسته در یخچال نگهداشتن نمایید تا بافت و مزه آن حفظ شود.

 

آیا قادر هستم به جای انبه از میوه دیگری استفاده کنم؟

خوبترین چیز در مورد این دسر این است که می‌توانید تقریباً هر میوه‌ای را جایگزین نمایید، اگر دلتان به چیزی غیر از انبه است. در حالی که این دستور غذا به طور ویژه انبه را برجسته می نماید، مطمئناً قادر هستید با میوه های دیگر آزمایش نمایید. آناناس، توت ها یا هلو قادر هستند جایگزین های خیلی خوبی باشند. شیرینی و مزه را بر پایه آن تنظیم نمایید.

 

آیا قادر هستم از نوع دیگری از خامه برای خامه برگه گرفته استفاده کنم؟

بله، اگر گزینه بدون لبنیات را ترجیح می دهید، قادر هستید از جایگزین هایی مثل خامه نارگیل یا خامه برگه دهنده غیر لبنی استفاده نمایید.

 

آیا قادر هستم خامه برگه گرفته را زودتر درست کنم؟

به طور کلی توصیه می گردد خامه را درست قبل از مونتاژ دسر بزنید تا خوبترین نتیجه حاصل شود. البته قادر هستید آن را از قبل آماده کردن نموده و چند ساعت در یخچال نگهداشتن نمایید. قبل از استفاده آن را سریع هم بزنید تا بافت کرکی آن بازگردد.

 

آیا قادر هستم پودر قند را با شیرین کننده دیگری جایگزین کنم؟

بله، قادر هستید از جایگزین هایی مثل شکر گرانول، عسل یا شربت افرا استفاده نمایید. مقدار آن را به سلیقه ی خود تنظیم نمایید. برای داشته باشید که شیرین کننده های مختلف شاید کمی بافت و مزه خامه برگه گرفته را تغییر دهند.

 

آیا قادر هستم این دسر را به جای فنجان های تکی در ظرف بزرگ سرو درست کنم؟

کاملا! به جای اینکه دسر را در فنجان های جداگانه قرار دهید، قادر هستید آن را در یک ظرف سرو بزرگ جمع نمایید. به سادگی لایه های کرامبل کوکی، پوره انبه و خامه برگه گرفته را به طور متناوب تغییر دهید.

 

آیا قادر هستم دسر انبه را فریز کنم؟

این دسر را خوبتر است تازه و خنک میل نمایید. یخ زدن شاید سبب تغییر بافت شود و خامه برگه گرفته شاید بعد از آب شدن آبکی شود. منجمد کردن این دسر ویژه توصیه نمی شود.

 

آیا قادر هستم از پوره انبه خریداری شده در فروشگاه به جای آماده کردن آن از ابتدا استفاده کنم؟

اگر به پوره انبه فروشگاهی با کیفیت بالا دسترسی دارید، قادر هستید از آن به عنوان یک گزینه صرفه جویی در زمان استفاده نمایید. با این حال، پوره خانگی معمولاً مزه تازه‌تر و زنده‌تری را ارائه می‌دهد.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها