روش آماده کردن ترافل فندقی و شکلاتی
مراحل درست کردن ترافل فندقی و شکلاتی
روش درست کردن ترافل فندقی و شکلاتی :
این ترافلهای وگان کاملاً بدون پخت به همان اندازه واقعی هستند. من همیشه میخواستم این خوراکیها را گیاهی کنم، زیرا یکی از موارد مورد علاقه من در دوران رشد بودند، بر این اساس این کاری بود که کردم. تا زمانی که نسخه اصلی بدون لبنیات از این کلاسیک وجود داشته باشد، این دستور غذا خوبترین گزینه شما خواهد بود.
من ترافل ها را با فندق خیلی درست کردم زیرا ترجیح می دهم این مزه ها غالب تر از شکلات باشد. داخل توپ های شکلاتی را سخاوتمندانه با ترافل خامه ای، فندق خرد شده، مغز فندق و حتی با شکلات زیادتر پر نمایید!
مواد تشکیل دهنده :
شکلات تلخ وگان خرد شده | 100 گرم |
شیر نارگیل پر چرب | 120 گرم |
کره فندق | 100 گرم |
نمک | 0.25 قاشق چایخوری |
شربت افرا | 2 قاشق چایخوری |
مغز فندق بدون پوست | 12 عدد |
فندق ریز خرد شده | 80 گرم |
مواد لازم برای روکش شکلاتی :
شکلات تلخ وگان خرد شده | 150 گرم |
کره فندق | 2 قاشق چایخوری |
روش آماده کردن ترافل مغزدار فندقی :
آماده سازی:
یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. برای بعد کنار بگذارید.
ترافل ها را درست نمایید:
شکلات خرد شده را در یک کاسه ضد حرارت قرار دهید. شیر نارگیل را در قابلمه ای روی حرارت ملایم بیافزایید اجازه بدهید داغ شود. شیر نارگیل داغ شده را روی شکلات بریزید و سپس مخلوط را برای چند دقیقه بگذارید بماند.
روش آماده کردن ترافل فندقی و شکلاتی
شکلات را با قاشق چوبی هم بزنید سپس کره فندق، نمک، شربت افرا را بیافزایید. دوباره هم بزنید تا خوب و یکدست شود.
اجازه دهید مخلوط شکلاتی خنک شود و قابل برگه دهی شود. در غیر این صورت آن را به زمان کوتاهی در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شود.
ترافل فندقی و شکلاتی
بلافاصله شکلات سفت شده را با یک قاشق غذاخوری یا یک قاشق کوکی کوچک بردارید و با دست به شکل توپ در بیاورید. اندازه آنها می بایست به اندازه توپ های پینگ پنگ باشد. یک مغز فندق را در مرکز هر توپ فشار دهید و آن را گرد نمایید.
سپس هر ترافل را در فندق های خرد شده بغلتانید.
روش آماده کردن ترافل فندقی
گلوله ها را به زمان 2 ساعت در فریزر روی سینی قرار دهید.
روکش شکلاتی را درست نمایید:
یک سینی دیگر (توری فر) را با کاغذ روغنی بپوشانید. شکلات و کره فندق را به یک کاسه ضد حرارت روی یک تابه آب تقریباً در حال جوش قرار بدهید. (روش بن ماری) مرتباً روی حرارت متوسط رو به پایین هم بزنید تا مخلوط کاملا ذوب شود.
هر یک از ترافل ها را در مخلوط شکلات ذوب شده فرو نمایید سپس آنها را روی یک توری خنک کننده که با کاغذ روغنی پوشانده شده است قرار دهید تا در دمای اتاق قرار بگیرند.
اجازه دهید ترافل های وگان داخل یخچال قرار بگیرند تا سفت تر شوند. قبل از میل کردن آن ها را از یخچال بیرون بگذارید، تا یخ زدایی شوند و از میل کردن آن لذت ببرید.
روش آماده کردن ترافل شکلاتی
نکته هایی برای درست کردن ترافل شکلاتی مغزدار :
• به جای اینکه توپ های ترافل را داخل فندق های خرد شده بغلتانید و سپس آنها را در شکلات فرو نمایید، قادر هستید پس از فرو بردن داخل شکلات فندق ها را بیافزایید. این برای افرادی است که ترجیح می دهند فندق را در قسمت بیرونی شکلات داشته باشند.
• اگر فندق شما در حال حاضر بدون پوست نیست، برای از بین بردن آنها می بایست چه کاری انجام دهید. فندق های پوست گرفته را داخل فر کمی برشته نمایید تا برشته شوند. سپس، فندق ها را داخل یک دستمال حوله ای پاکیزه بپوشانید تا خنک شوند. این تقریباً 5-7 دقیقه طول می کشد. برای اینکه در آخر پوست ها را جدا نمایید، آجیل ها را با دستمال بمالید.
• بطری شیر نارگیل را یک شب در یخچال بگذارید تا غلیظ شود.
سخن پایانی :
آماده کردن ترافل شکلاتی و فندقی در خانه خیلی آسان است و نتیجه آن یک شیرینی خوش طعم و خانگی خواهد بود. با کمی خلاقیت، میتوانید انواع مختلفی از ترافلها را با مزهها و رنگهای متنوع آماده کردن نمایید.
آخرین دیدگاهها